Vår uppgift som anläggningsföretag

Janssons Entreprenad har som anläggningsföretag både ett stort ansvar och ett viktigt uppdrag att utföra i vårt samhälle. Detta uppdrag består av att öka säkerheten i alla Sveriges samhällen, att skapa ny möjligheter och skapa en trygg miljö genom ny och förbättrad infrastruktur. Med vår expertkompetens och långa erfarenhet som anläggningsföretag har vi ett ansvar att skapa möten, minska klyftor i samhället och flytta gränserna inom den.

Med Janssons Entreprenad får du smarta och prisvärda helhetslösningar där vi hjälper dig genom hela processen, från analys och projektering, till utförande och dokumentering. Vi besitter en spetskompetens som omfattar ett komplett utbud av entreprenader inom grundläggning, infrastruktur, mark- och VA-arbeten och miljö-, konstbyggnad och markplanering.

Vi åtar oss uppdrag av alla typer och alla storlekar och skräddarsyr en lösning efter dina behov och ditt projekts förutsättningar. På Janssons Entreprenad kombinerar vi innovativt tänkande med marknadens främsta yrkesskicklighet som ligger till grunden för vår framgång. Vi jobbat aktivt med miljöarbete och strävar ständigt efter att minska vår miljöpåverkan, effektivisera vår resursanvändning och förbättra vårt omhändertagande av avfall. Vi har Sveriges modernaste maskinpark som tillåter oss att minimera avgasutsläppen som är den största miljömässiga utmaningen anläggningsföretag står inför.

ISO 9001 & ISO 14001

Vi är ett av Sveriges främsta anläggningsföretag och för att du ska vara bekväm i att anlita oss är vi certifierade enligt ledningsstandarderna:

  • ISO 9001, en internationellt erkänd ledningssystemstandard för ett företags eller organisations verksamhetsprocesser som innebär att vi ständigt förbättrar och justerar vår verksamhet för att möta dina behov som kund
  • ISO 14001, världens mest använda ledningssystemstandard för miljö som innebär att vi kontinuerligt arbetar för att minska vår totala miljöbelastning i världen och som ger oss en god kontroll över utveckling av vårt miljöarbete gällande både resultat och kostnader.

 

Anläggningsföretag i Stockholm, Göteborg och övriga Sverige

Janssons Entreprenad är lokalt beläget i Linköping med en egen fastighet i Malmskogen strax utanför Linköping i Östergötland. Vi åtar oss uppdrag som anläggningsföretag främst i Östergötland med omnejd, samt södra och mellersta Sverige, men vi följer dit våra kunder finns. Är du i behov av ett anläggningsföretag i Stockholm eller Göteborg kontakta då Janssons Entreprenad.

Rekommenderad byggfirma i Stockholm

Är du ute efter ett pålitligt anläggningsföretag i Stockholm är vi det självklara valet. Inget uppdrag är för stort, för litet eller för komplext för oss. Vi är ett anläggningsföretag i Stockholm vars ledord är “hållbarhet och kvalitet” som genomsyrar hela företaget, från våra etablerade arbetsprocesser, till våra medarbetare och vår maskinpark.

“Ingenting är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid.”
Vår affärsidé som anläggningsföretag bygger på att erbjuda specialiserade lösningar och tjänster för varje tänkbar situation och projekt. Ingenting är omöjligt för oss, och vi älskar att sätta tänderna i både komplexa och utmanande projekt.

Kontakta Janssons Entreprenad redan idag när du är i behov av ett anläggningsföretag i Göteborg, Stockholm eller i annan stad runt om i Sverige. För mer information, användbara guider och intressanta inlägg om tjänsterna vi erbjuder som anläggningsföretag rekommenderar vi att du besöker vår blogg. Här kan du läsa allt om schaktning, rivning, sanering, specialtransporter, fräsning och spontning och allt vad de innebär.

Läs mer

Kontakta oss