Jansson Entreprenad i Linköping AB

Kontakta oss vardagar 07-18

013 - 27 00 00

Alla andra tider

Jour 24h

Följ oss på sociala medier

Vi utför rivningar i hela Sverige

Vi river alla typer av byggnader och konstruktioner oavsett storlek.

S6VgagTFywU

Klick på knappen för att se filmen "Rivning byggnad Södermalm, Stockholm. Jansson Entreprenad i Linköping AB"...

Jansson Entreprenad är en rivningsfirma som erbjuder skräddarsydda tjänster inom rivning baserade på dina behov och förutsättningar. Vårt mål är att tillgodose industrin med effektiva och specialiserade rivningstjänster utifrån ett hållbart perspektiv, då en av de viktigaste aspekterna inom rivning är planering av hur avfallet ska tas hand om.

Vårt rivningsarbete bygger på två olika kvaliteter som genomsyrar hela Jansson Entreprenad som rivningsfirma:

 • Kvalitet i “hårdvara”: 
    Vår kvalitet i “hårdvara” syftar till vår maskinpark som består av noga utvalda moderna maskiner för att kunna tillgodose behoven av rivningsarbeten och rivningsprojekt av varierande komplexitet och storlek. Vi utför kontinuerligt noggranna kontroller och regelbundet underhåll av vår maskinpark för att alla maskiner ska hålla högsta kvalitet.
 • Kvalitet i “mjukvara:
    Vår kvalitet i “mjukvara” syftar till Jansson Entreprenad medarbetare och den kompetens och mångåriga erfarenhet vi innehar. Vi investerar både mycket tid och pengar på utbildning och utveckling för att alla medarbetare alla inom vår organisation ska få möjligheten och utrymmet att uppnå sina ambitioner.

  Det är vårt aktiva arbete med dessa två kvaliteter som gör att vi kan erbjuda dig som kund något utöver det vanliga.

PROFESSIONELL RIVNINGSFIRMA

Jansson Entreprenad startade sin verksamhet redan 1947. Vi har sedan start fortsatt att växa och utvecklas för att kunna tillgodose industrin med olika typer av effektiva lösningar för allt från rivning och demontering till fräsning och spontning. Vårt rivningsarbete bygger på mottot: “Nothing is impossible, the impossible just takes a little longer”. Det innebär att inget uppdrag är för stort eller komplext för oss och vi älskar att sätta tänderna i utmanande rivningsarbeten.

Är du på jakt efter ett rivningsföretag i Göteborg för att riva en bro, eller behöver du en rivningsfirma i Stockholm för att demolera ett hus? Då har du kommit rätt! För mer information om vad rivning är och hur vi som rivningsfirma arbetar är du varmt välkommen att kontakta oss på Jansson Entreprenad. Du kan även läsa användbara guider och tips och råd om rivning direkt på vår blogg, eller utforska ett urval av några av våra referenser.

VÅRT RIVNINGSARBETE

Med lång erfarenhet, utbildade och kompetenta medarbetare samt en av Sveriges modernaste maskinparker tar vi oss an rivningsarbeten över hela landet. Vi är en rivningsfirma som antar oss stora som små rivningsarbeten, allt från komplexa rivningar av lägenhetsanläggningar som kräver vibrationsmätning, till simpla demonteringsprojekt av mindre hus. Vi ser till att allt rivningsmaterial återvinns och återanvänds i största möjliga mån. Hos oss får du skräddarsydda helhetslösningar där vi hjälper dig genom hela processen från planering och utförande, till specialtransporter av material. Vi utför rivning av:

 • Broar
 • Byggnader
 • Hus
 • Fastigheter
 • Silos
 • Alla typer av fundament
 • Kajer
 • Rivning på hög höjd
 • Undervattensrivning
 • Industribyggnader

Miljöarbete

Jansson Entreprenad är ett rivningsföretag som utför samtliga projekt med största möjliga hänsyn till miljö och säkerhet. Tack vare vår moderna maskinpark minimerar vi utsläppen av koldioxid i samband med våra rivningsarbeten.

Vi är certifierade enligt ISO 14001 och möter kraven för högsta miljöklassning och de hårda lagkrav som finns för miljö vid demontering och rivning. Vi har också möjligheten att hantera miljöfarliga material på vår egen återvinningscentral där vi kan återvinna och återanvända byggnadsmaterial.

 

VAD KOSTAR RIVNING?

Vi får ofta höra frågorna: “Vad kostar det att riva ett hus?” och “Vad är priset för att riva en byggnad?”.

Tyvärr finns det inget enkelt svar på dessa frågor. Varje rivningsprojekt är unikt och kan innebära helt olika förutsättningar beroende på en rad olika faktorer. Dessa inkluderar:

 • Rivningsarbetets omfattning
 • Vilka maskiner som behövs för att genomföra rivningen
 • Vad för typ av byggnad som ska rivas
 • Vilka material som byggnaden är byggd i

Vill du ha en kostnadsuppskattning för ditt rivningsprojekt? Kontakta oss på Jansson Entreprenad rivningsföretag idag. Vi hjälper dig att se över dina rivningsbehov och ger ett prisförslag på rivningsprojektet i ett tidigt skede oavsett om du behöver en rivningsfirma i Stockholm, Göteborg eller på annan plats i Sverige.

Följ oss på sociala medier!