Behöver du en markentreprenör? – Kontakta oss

Janssons Entreprenad är en markentreprenör som erbjuder markentreprenadtjänster för grundläggning, vägarbeten, vatten- och avloppsledningar och terrasseringar och mycket mera. Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom markentreprenad för alla typer av projekt och utemiljöer. Med oss får du smarta helhetslösningar där vi hjälper dig genom varje steg i processen, från analys och projektering, till utförande och dokumentation.

Vi strävar efter kvalitet i två riktningar inom våra tjänster – “Hårdvara” och “Mjukvara”:

  • “Hårdvaran” är i detta fall vår maskinpark som består av noga utvalda fordon som uppfyller alla standarder och krav som ställs inom industrin. Vi satsar på en modern och flexibel maskinpark som passar alla typer av kunder och projekt av alla storlekar, samt uppfyller de höga kraven gällande miljö- och säkerhetsklassningar.
  • “Mjukvaran” består av den gemensamma kunskapen och erfarenheten vi på Janssons Entreprenad samlat på oss under vår långa tid inom branschen. Tack vare den stora satsning vi gör på att utbilda oss och utveckla företaget har vi några av världens främsta maskinförare som utför varje uppdrag med stor noggrannhet, effektivitet och yrkesstolthet.

 

Dessa två inriktningar genomsyrar hela Janssons Entreprenad som markentreprenör. Kombinationen av en välutrustad maskinpark med skickliga maskinister bakom ratten utgör en dynamisk duo som tillåter oss att erbjuda några av marknadens främsta och mest prisvärda markentreprenadtjänster.

ISO 9001 & ISO 14001

För att garantera att våra tjänster är av högsta kvalitet är Janssons Entreprenad certifierad enligt:

  • ISO 9001, ett ledningssystemstandard för övergripande kvalitet gällande allt från ledarskap och kundfokus, till relationshantering och engagemang.
  • ISO 14001, ett miljöledningssystem vi följer för effektivare miljöarbete, mer hållbara affärsprocesser, minskad användning av resurser och minskat avfall.

 

Markentreprenad kostnad

När det kommer till markentreprenad är det svårt att sätta ett fast pris. Detta är för att inget projekt är det andra likt och innebär olika förutsättningar där olika åtgärder behöver tas.

Det som främst avgör priset för att anlita en markentreprenör är:

  • Vad för typ av markarbete du är i behov av
  • Hur stort området är som behöver bearbetas
  • Vart projektet ska utföras (landsbygd, storstadsmiljö etcetera)
  • Vilket typ av material som ska bearbetas (jord, sten, asfalt etcetera)
  • Hur mycket material som behöver flyttas

 

Kontakta oss på Janssons Entreprenad så hjälper vi dig att se över vad priset för vår markentreprenad blir i ditt fall. Vi har utfört projekt av alla storlekar och typer under vår långa tid inom branschen. Vi kan ge dig en god kostnadsuppskattning redan från start och hjälpa dig planera ett projekt som håller sig inom din budget.

Markentreprenad i Sverige

Janssons Entreprenad huvudkontor ligger i Linköping med egen fastighet i Malmskogen strax utanför Linköping i Östergötland. Vårt arbetsområde består främst av Östergötland med omnejd samt södra och mellersta Sverige där vi erbjuder markentreprenadtjänster i både Stockholm och Göteborg.

Jansson Entreprenad utför rivningsarbeten i Stockholm och över hela landet. Stockholm är en av de städer som vi arbetar allra mest i. Vår höga kvalitet och säkerhet med duktiga maskinförare och effektiva maskinpark kombinerat med stor erfarenhet av demolering och demontering bidrar till att våra tjänster som rivningsföretag i Stockholm har kommit att bli högt eftertraktade. Tack vare våra goda kontakter har vi möjlighet att på ett effektivt sätt transportera bort och avsätta rivningsmaterial i både Stockholm och Göteborg.

Markentreprenad i Stockholm och Göteborg

Markentreprenad i storstadsmiljöer som Stockholm och Göteborg är i de flesta fallen oerhört komplexa där stora maskiner behöver opereras i trånga miljöer med mycket trafik och personer i närheten av området. Det ställs extra höga krav på att maskinisterna utför arbete både snabbt, säkert och effektivt utan att skada närliggande byggnader eller stör trafiken.

Anlitar du Janssons Entreprenad för markentreprenad i Göteborg, Stockholm eller annan storstadsmiljö kan du vara trygg i att ditt projekt kommer genomföras snabbt och säkert.

Kontakta Janssons Entreprenad idag för mer information om vår markentreprenad och andra tjänster för rivning, sanering och fräsning. Vi rekommenderar även att du besöker vår blogg för guider och annan användbar information om våra olika tjänster.

Läs mer

Kontakta oss