En anrik tradition av kvalitet sedan 1947

Jansson Entreprenad AB, som grundades 1947och är certifierade enligt ISO 14001 samt ISO 9001.

Företaget

Jansson Entreprenad AB, startade sin verksamhet 1947 inom åkerinäringen i Kisa Östergötland, av grundaren Sture Jansson och hans maka Marianne Jansson.
Under många år var företaget enbart inriktat på lastbilsenheter, allt från virkesbilar, grusbilar samt egna grus- och bergtäkter med tillhörande krossverk.
När sonen, Kjell Jansson, tog vid, strukturerades företaget om i en helt annan dignitet, då han under 1980-talet renodlade verksamheten, och en ny grundpelare uppstod.
ENTREPRENADMASKINER!

Arbetsområde

Arbetsområde är främst Östergötland med omnejd, samt södra och mellersta Sverige. Vi är lokalt placerade i Linköping, med egen fastighet Malmskogen strax utanför Linköping i Östergötland”. Viss del av fastigheten drivs idag som ett kontors- och industrihotell. Vi har en egen återvinnings- och sorteringsanläggning som är uppbyggd på 65000 kvadratmeter, på fastigheten Malmskogen. På vår återvinningsanläggning finns egen transportabel betongkross samt transportabel fliskross.

Affärsidé

Att tillgodose kunden och deras behov, och därtill erbjuda dem bästa tänkbara specialiserade lösningar, med mottot att;

“Nothing is impossible, the impossible takes a little longer.”

Kvalité i “hårdvara”

Är något vi erbjuder, genom mångårig erfarenhet i branschen, där hårdvaran i detta fallet är vår maskinpark, som noga är utvald att passa alla typer av kunder med olika arbetsprojekt, från säkra och bra leverantörer, där kunskap och service motsvarar våra egna högt ställda krav på kvalité och kapacitet.

Kvalité i “mjukvara”

Kvalité är en grundpelare i vår verksamhet vi har satsat hårt på detta, genom välutbildad personal med mångårig erfarenhet. Kvalité för oss innebär både hårdvara men framför allt mjukvara, detta genom att vi kombinera en välutrustad maskinpark med skickliga maskinister, detta gör att vi kan erbjuda Er som kund något utöver det vanliga.

Se våra certifikat